JOIN TEAM POW

Zelf in actie komen is nog steeds de meest effectieve manier om klimaatverandering tegen te gaan

Maak je deel uit van de wintersport community en wil je het verschil maken? Doe dan mee aan onze activiteiten van POW door lid te worden,  vrijwilliger te worden of je te abonneren op onze sociale media kanalen.

Doe mee door informatie over klimaatverandering en haar oplossingen te omarmen en te delen, door je eigen vriendengroep te activeren op het gebied van klimaatzaken, of door een inzamelingsactie voor klimaatwerk te organiseren. Er zijn veel manieren om impact te maken!

Ontdek de manieren waarop we kunnen samenwerken om de winters waar we van houden te beschermen:

Word lid van POW NL

POW-lidmaatschap biedt inspiratie voor je eigen klimaatactie. Als lid krijg je up-to-date en nuttige informatie over klimaatverandering en de middelen waarmee je zelf deel kunt uitmaken van de noodzakelijke verandering. Door POW-lid te worden, steun je zowel klimaatwerk om winters te redden als het het doorgeven van onze gedeelde passie aan toekomstige generaties. Jouw membership is voor ons net zo waardevol als sneeuw voor jou.

Doneer aan onze klimaatacties

Voor klimaatactie is geld nodig. Er is geld nodig voor het organiseren van vrijwilligerswerk, het organiseren van evenementen, communicatie, marketing, materialen en nog veel meer. Door te doneren geef je ons de kans om nog indrukwekkender klimaatwerk te doen. U kunt doneren als particulier of als bedrijf.

doneren kan hier

Help actief mee en word vrijwilliger

POW werkt veel met vrijwilligers en het POW-team bestaat uit een multidisciplinaire en deskundige groep winterliefhebbers.

Denk aan support van onze POW-events, taken en projecten die specialistische kennis vereisen of iets dat we nu nog niet weten.

Als je het aanmeldingsformulier invuklt, geef dan aan dat je open staat om vrijwilligerswerk te doen. We nemen contact met je op als er zich projecten voordoen die passen bij jouw vaardigheden en interesses.

Meld je hier aan

Zet 1 van de 7 stappen in jouw klimaatactie

De POW principes geven richting aan een duurzame en emissiearme samenleving. We moedigen alle winterliefhebbers aan deze principes door nemen. Het gaat niet per se om radicale veranderingen, maar om kleine en grote stappen die de verandering naar een klimaatvriendelijke samenleving bevorderen. Sommigen zetten net de eerste stappen op dit pad, anderen zijn al verder. Het belangrijkste is de gemeenschappelijke richting waar we naartoe gaan.

Bekijk hier de POW principes

Koop POW NL producten

Less is more; het kopen van nieuwe gear moedigen we niet aan omdat de klimaatcrisis ons dwingt om minder te consumeren. Met behulp van POW-producten laat je echter zien dat je tot de POW-community hoort en een grotere groep weer inspireert. Daarom zijn POW producten een goede optie als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een hoodie of beanie. Door POW-producten te kopen, ondersteun je ook onze POW-activiteiten.

Naar de webshop

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

POW deelt actief informatie over klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor wintersporters en wintersporters.

Blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen en campagnes of deel je eigen verhalen over het redden van winters door op Instagram @protectourwintersnetherlands en #ProtectOurWinters te taggen.

Volg de kanalen van POW op Instagram en linkedin.