Doe mee met de POW Mobility Month

De POW Mobility Month 2024-campagne daagt de buitengemeenschap uit om hun reisemissies te verminderen door in de hele maand september te kiezen voor duurzamere vormen van vervoer. Of je nu naar je werk reist, naar je favoriete buitenlocatie of over internationale grenzen reist, we vragen je om samen met ons de strijd tegen klimaatverandering aan te gaan. Als miljoenengemeenschap hebben we de macht om onze reisgewoonten te veranderen en onze transportemissies te minimaliseren om onze impact op de plaatsen waar we het meest van houden te verminderen. We kunnen de weg vrijmaken voor een groenere (en sneeuwrijkere) toekomst. Laten we onze reizen herformuleren!

Zo doe je mee

Ben je klaar om je duurzame reisvaardigheden op de proef te stellen om je uitstoot te verminderen tijdens POW Mobility Month? Doe mee, sluit je aan bij onze chapter en strijd tegen andere Europese POW’s in de “Battle of the Chapters”. Welk land kan in de maand maart de meeste duurzame kilometers maken? Laten we tegen elkaar strijden VOOR het milieu!

Als je jouw duurzame reizen deelt via de Active Giving app op Instagram, draag je bij aan een duurzamere toekomst door anderen te inspireren hetzelfde te doen. Wat nog cooler is, is dat je ook nog eens kans maakt op prijzen van onze partners. Vergeet niet ons te taggen, @ https://protectourwinters.eu/pow-mobility-month/, doe dat ook voor @protectourwinterseurope en gebruik #POWMobility.

Mis de kans niet om deel uit te maken van een beweging die een duurzamere toekomst vormgeeft. Laten we onze reizen opnieuw kaderen, opnieuw uitvinden en herontdekken om onze winters te beschermen.

Deze campagne is een brede Europese campagne van POW Europe